producten voor paarden

Voor uw paarden hebben wij vrijwel het gehele assortiment van Pavo en Mijten op voorraad. Daarnaast bieden wij een aantal paardenvoeders uit eigen fabriek aan met een prima prijs-/kwaliteitsverhouding. Indien u maar één of enkele paarden houdt of een specifiek voer tekort komt, kunt u dat op deze site per zak bestellen. De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW. Let op: Afgehaald in onze winkel of bezorgd op route in de Achterhoek zijn de prijzen aanmerkelijk voordeliger! Bekijk hier de prijzen afgehaald in de winkel. Heeft u een groter aantal paarden of meerdere diersoorten? Bestel onze voeders dan per pallet(je) vanaf 250kg (assorti) eenvoudig en voordelig via HobbyFarming.nl.

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 43

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Paardenbrok Conditie 20kg

  Paardenbrok Conditie 20kg

  € 14,34

  Paardenbrok Conditie (6mm) is de ideale brok voor paarden in lichte sport en bij recreatief rijden. Ook is Paardenbrok Conditie ideaal voor paarden en pony’s die weinig energie nodig hebben of snel ‘te heet’ worden van haver. Deze brok is havervrij en heeft een laag eiwitgehalte. Alle belangrijke vitamines zijn toegevoegd.

  Voederadvies: De benodigde hoeveelheid voer per dag is sterk afhankelijk van ras, grootte, activiteit van het paard. Te voeren naar behoefte.


  Samenstellingsindicatie: Gerst, sojahullen*, tarwegries, palmpitschilfers, maisgluten, mais, grasmeel, rietmelasse, bietenpulp, tarwe, calciumcarbonaat, sojaolie* monocalciumfosfaat, natriumchloride en magnesiumoxide. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Meer Informatie
 2. Paardenbrok Uniform XL 20kg

  Paardenbrok Uniform XL 20kg

  € 14,66

  Paardenbrok Uniform XL (10mm) is de ideale brok voor paarden in lichte sport en bij recreatief rijden. Ook is Paardenbrok Uniform XL ideaal voor paarden en pony’s die weinig energie nodig hebben of snel ‘te heet’ worden van haver. Deze brok is havervrij en heeft een laag eiwitgehalte. Alle belangrijke vitamines zijn toegevoegd.

  Samenstellingsindicatie: Gerst, palmpitschilfers, bietenpulp, tarwegries, mais, grasmeel, luzerne, maisgluten, rietmelasse, haver, tarwe, ontsloten mais, zonnebloemzaadschroot, calciumcarbonaat, lijnzaad, natriumchloride, monocalciumfosfaat, magnesiumoxide. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Voederadvies: De benodigde hoeveelheid voer per dag is sterk afhankelijk van ras, grootte, activiteit van het paard. Te voeren naar behoefte. 

  Meer Informatie
 3. Paardenbrok Sport 20kg

  Paardenbrok Sport 20kg

  € 15,38

  Paardenbrok Sport (10mm) is een energierijke sportbrok, geschikt voor paarden in alle sportdiciplines. Sportbrok bevat een hoog aandeel granen, waaronder haver, waardoor het voor snel beschikbare enerige zorgt. Aan deze brok is lijnzaad toegevoegd voor extra glans voor uw edele viervoeter. het vitaminegehalte is verhoogd en er is biotine toegevoegd voor gezonde hoeven en magnesium voor verzorging van de spieren en gewrichten.

  Voederadvies: De benodigde hoeveelheid voer per dag is sterk afhankelijk van ras, grootte, activiteit van het paard. Te voeren naar behoefte.

  Samenstellingsindicatie:Gerst, haver, mais, sojahullen*, tarwegries, rietmelasse, lijnzaad, calciumcarbonaat, natriumchloride, raapschroot, monocalciumfosfaat en magnesiumoxide. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Meer Informatie
 4. Merrie- & Veulenbrok 20kg

  Merrie- & Veulenbrok 20kg

  € 16,97

  In de laatste fase van de dracht hebben merries veel hoogwaardige voedingsstoffen nodig. Merrie-Veulenbrok bevat hoogwaardige eiwitten die de merrie snel opneemt. Merrie-Veulenbrok draagt bij aan een optimale ontwikkeling van de vrucht. Tijdens de zoogperiode biedt merrie-veulenbrok (mits voldoende vers water beschikbaar is) de optimale voeding voor een goede en kwalitatieve melkgift. Merrie veulenbrok biedt door de uitgekiende samenstelling optimale voeding voor veulens in hun eerste levensjaar. Dit voeder bevat alle belangrijke bouwstoffen voor een perfecte ontwikkeling van het veulen en voor sterke beenderen. Het voer levert gemakkelijk opneembare voedingstoffen en stimuleert de ontwikkeling van het darmenstelsel.

  Voeradvies: 500 tot 750gram per 100kg lichaamsgewicht voor dragende en zogende merries. Veulens naar behoefte bijvoeren.

  Samenstellingsindicatie: Mais, tarwe, gerst, tarwegries, haver, sojahullen*, raapschroot, rietmelasse, lijnzaad, sojaschroot*, palmpitschilfers, calciumcarbonaat, natriumchloride, monocalciumfosfaat en magnesiumoxide. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Meer Informatie
 5. Mijten GersteMix 20kg

  Mijten GersteMix 20kg

  € 16,09

  GersteMix is een muesli op basis van gerst, zonder haver voor jonge en opgroeiende paarden, drachtige merries en volwassen paarden als voor sportpaarden. Deze rustgevende muesli is bijzonder geschikt voor zenuwachtige paarden met een hevig temperament aangezien deze mix geen haver bevat. De energie komt uit de combinatie van gerst en spelt waardoor de uitwerking minder explosief is.  

  Smakelijke muesli
  -Bevat geen haver
  -Met gerst en spelt
  -Natuurlijke voeding

   

  Gerstemix, Gerste-Mix

  Meer Informatie
 6. Mijten NovaMix 20kg

  Mijten NovaMix 20kg

  € 20,51

  NovaMix is een muesli zonder gerst, speciaal ontwikkeld voor eczeemgevoelige paarden. Op basis van gescreende en uitgebalanceerde grondstoffen wordt de weerstand van het paard versterkt om de allergische reacties te beperken. Ook de verhoudingen van de mineralen is aangepast aan de noden van deze paarden voor een optimale bescherming tegen eczeem. Eczeem heeft echter vele oorzaken, zoals de collicoïdemug of fructaan in het ruwvoer. Om eczeem volledig te kunnen bestrijden is een totaalaanpak van Zomereczeem bij paarden noodzakelijk. Pas dus ook het ruwvoer aan voor een optimaal resultaat.

  Voer voor eczeemgevoelige paarden
  -Aangepaste samenstelling
  -Verkleint de kans op eczeemklachten
  -Versterkt de weerstand

  NovaMix, novamix, nova mix nova-mix

  Meer Informatie
 7. Mijten Quattro 20kg

  Mijten Quattro 20kg

  € 19,02

  Quattro is een eiwit en suiker sobere muesli voor paarden zoals Quarters, Fjorden, Ijslanders, Haflingers, recreatiepony’s, ... . Zij hebben hun verteringsstelsel sterk ontwikkeld en zijn daardoor in staat om veel energie en eiwitten te halen uit hun dagelijks rantsoen. Ook andere soorten paarden en pony’s die snel ‘rond’ komen te staan, hebben baat bij deze speciale muesli aangezien de suiker- en eiwitgehaltes aangepast zijn aan hun natuurlijk kader.

  Quattro is ook zeer geschikt in het dieet van paarden die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid. Paarden die ooit hoefbevangen geweest zijn, blijven gevoelig voor het wederkeren van deze aandoening. Mede door dit aspect is het van groot belang dat deze paarden, en ook chronisch bevangen paarden, zo goed mogelijk ondersteund worden met een voor hun passend rantsoen.

  Muesli voor sobere paarden
  -Laag eiwitgehalte
  -Bevat kruidenhooi
  -Havervrij
  Meer Informatie
 8. Mijten HerbaMix 20kg

  Mijten HerbaMix 20kg

  € 19,49

  HerbaMix is een smakelijke muesli van geselecteerde granen met haver en een uniek kruidenmengsel. Het is ideaal voor sportpaarden, jonge en opgroeiende paarden en drachtige merries. Deze uitgebalanceerde formule ondersteunt de doorstroming en het spierstelsel. Het heeft een positieve invloed op het uithoudingsvermogen en werkt regulerend op de spijsvertering. Hierdoor blijven onder andere de gewrichten soepel. Herba-mix bevordert de eetlust en stabiliseert de darmflora. Bovendien heeft het een verzachtende invloed op de luchtwegen en is het bijzonder geschikt voor de fokkerij.

  Smakelijke kruidenmuesli
  -Met haver en granen
  -Geschikt voor sportpaarden
  -Voor koliekgevoelige of magere paarden

  Meer Informatie
 9. Paardensnoep Veldkruiden 25kg (grootverpakking)

  Paardensnoep Veldkruiden 25kg (grootverpakking)

  € 34,91

  * Traktatie geschikt voor alle paarden en pony’s
  * Aantrekkelijke geur en smaak
  *25kg Voordeelverpakking - Koop samen in met stalgenoten en bespaar op je paardensnoep!

  Paardensnoep Veldkruiden is een smakelijke traktatie voor je paard, de snoepjes hebben een aantrekkelijk geur en smaak. De overwegend lange snoepjes met een diameter van 16mm maken het mogelijk om de dieren eenvoudig uit uw hand te laten eten. Door regelmatig Paardensnoep aan te bieden, kunt je je paard belonen of nog beter mak maken.

  Voeradvies: Maximum 10 snoepjes per dier per dag.

  Samenstellingsindicatie: luzerne, sojaschroot uit gemodificeerde sojabonen, tarwe, gerst, rietmelasse, zonnebloemschroot, gedroogde veldkruiden, inuline, natriumchloride, calciumcarbonaat, calciumpropionaat.

  Meer Informatie
 10. Paardensnoep Fruit 25kg (grootverpakking)

  Paardensnoep Fruit 25kg (grootverpakking)

  € 34,91

  * Traktatie geschikt voor alle paarden en pony’s
  * Aantrekkelijke geur en smaak
  *25kg Voordeelverpakking - Koop samen in met stalgenoten en bespaar op je paardensnoep!

  Paardensnoep Fruit is een smakelijke traktatie voor je paard, de snoepjes hebben een aantrekkelijk geur en smaak. De overwegend lange snoepjes met een diameter van 16mm maken het mogelijk om de dieren eenvoudig uit uw hand te laten eten. Door regelmatig Paardensnoep aan te bieden, kunt je je paard belonen of nog beter mak maken.

  Voeradvies: Maximum 10 snoepjes per dier per dag.

  Samenstellingsindicatie: tarwe, sojaschroot*, gerst, rietmelasse, tarwevoerbloem, maisgluten, calciumcarbonaat, zoetstof (inuline), mais, natriumchloride, calciumpropionaat, fruitmix. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Meer Informatie

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 43

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in