producten voor paarden

Voor uw paarden hebben wij vrijwel het gehele assortiment van Pavo en Mijten op voorraad. Daarnaast bieden wij een aantal paardenvoeders uit eigen fabriek aan met een prima prijs-/kwaliteitsverhouding. Indien u maar één of enkele paarden houdt of een specifiek voer tekort komt, kunt u dat op deze site per zak bestellen. De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW. Let op: Afgehaald in onze winkel of bezorgd op route in de Achterhoek zijn de prijzen aanmerkelijk voordeliger! Bekijk hier de prijzen afgehaald in de winkel. Heeft u een groter aantal paarden of meerdere diersoorten? Bestel onze voeders dan per pallet(je) vanaf 250kg (assorti) eenvoudig en voordelig via HobbyFarming.nl.

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 44

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Paardenbrok Conditie 20kg

  Paardenbrok Conditie 20kg

  € 16,70

  Paardenbrok Conditie (6mm) is de ideale brok voor paarden in lichte sport en bij recreatief rijden. Ook is Paardenbrok Conditie ideaal voor paarden en pony’s die weinig energie nodig hebben of snel ‘te heet’ worden van haver. Deze brok is havervrij en heeft een laag eiwitgehalte. Alle belangrijke vitamines zijn toegevoegd.

  Voederadvies: De benodigde hoeveelheid voer per dag is sterk afhankelijk van ras, grootte, activiteit van het paard. Te voeren naar behoefte.


  Samenstellingsindicatie: Gerst, sojahullen*, tarwegries, palmpitschilfers, maisgluten, mais, grasmeel, rietmelasse, bietenpulp, tarwe, calciumcarbonaat, sojaolie* monocalciumfosfaat, natriumchloride en magnesiumoxide. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Meer Informatie
 2. Bio-Ron Muesli | Paardenmuesli 20kg

  Bio-Ron Muesli | Paardenmuesli 20kg

  € 29,00

  Bio-Ron Muesli voor paarden / paardenmuesli 20 kg

  100 % biologische muesli mengeling samengesteld uit verschillende biologische granen/ zaden en luzerne.  Minimaal bewerkt, zonder melasse en toegevoegde vitaminen. Geschikt als basis voer voor uw paard of pony.  Er zijn echter geen vitaminen en mineralen aan toegevoegd. Deze kunt u aanvullen met een balancer.

  Deze Bio-Ron muesli heeft een zomer en winterversie volgens de Chinese elementenleer! Gedurende de herfst en het voorjaar passen wij vanzelf de samenstelling aan. In deze periode kunt u beide varianten zonder problemen voeren, op de zak vindt u ook geen specifieke zomer of winter vermelding.

  Samenstelling zomer, 11 waardevolle plantaardige ingrediënten:  20% Tarwe, 20% kernbrok, 17,5% spelt, 12,5% gerst, 10% haver, 10% luzernebrokje, 5% mais, 5%  zonnebloempitjes. Kernbrok zomer: Boekweit , gierst, rogge, lijnzaad, lava en Keltisch zeezout.

  Samenstelling winter, 15 waardevolle plantaardige ingrediënten: 20% Gerst, 20% kernbrok, 17,5% spelt, 15 % luzernebrokje, 12,5% haver,  8 % tarwe, 2 % mais, 5% zonnebloempitjes. Kernbrok winter:  Groene erwten, dupuy linzen, rode rijst, bruine rijst, rogge, gierst, sesamzaad, lijnzaad, lava en Keltisch zeezout

  Omdat Bio-Ron geen melasse of olie toevoegen is de muesli wat stoffiger dan u waarschijnlijk gewend bent, dit stof is het slijpsel wat altijd vrijkomt als granen langs elkaar schuren, het is absoluut niet schadelijk! Bio-Ron voegt geen melasse hiervoor toe omdat de meeste paarden al te veel suiker binnen krijgen. Bio-Ron wil hiervoor geen olie gebruiken want dat moeten we dat in behoorlijk grote hoeveelheden doen, omdat de gebroken granen en brokjes de olie absorberen. Olie heeft nu eenmaal de neiging te gaan oxideren waarna het beter niet meer aan een paard gegeven wordt.

  Meer Informatie
 3. Bio-Ron Paardenbrok Plus | biologisch paardenvoer 20kg

  Bio-Ron Paardenbrok Plus | biologisch paardenvoer 20kg

  € 29,00

  Bio-Ron Paardenbrok Plus / biologisch paardenvoer 20 kg

  100 % biologische paardenbrok gemaakt van alleen hele granen en zaden van biologische kwaliteit zonder toevoeging van melasse. Geschikt als basis voer voor uw paard of pony. De brokken bestaan uit de volgende ingrediënten:

  Ruwe spelt
  Tarwe
  Gerst
  Maïs
  Zonnebloempitten
  Lijnzaad
  Keltisch zeezout
  EM zout
  Bentoniet
  Lava
  Biotine
  Vitamine E en vitamine-/mineralen mix voor paarden
  Selenium
  Magnesium oxide
  Magnesium citraat

   

  Meer Informatie
 4. Maisvlokken 15kg

  Maisvlokken 15kg

  € 17,10

  Maisvlokken zijn met hitte ontsloten mais maiskorrels. Ze zijn ideaal voor individuele aanvulling op het rantsoen van onder meer paarden. Bijvoorbeeld wanneer extra energie of gewichtstoename gewenst is. Maisvlokken zijn smakelijk, laag in eiwit en hoog in energie. Tot 2kg per dag per paard bij te voeren naast een gevitamineerd basisvoer. Meer Informatie
 5. Hartog Digest Lucerne-Mix

  Hartog Digest Lucerne-Mix

  € 21,49

  De natuurlijke oplossing tegen maag- en darmproblemen

  Paarden die een graanrijk of vezelarm rantsoen krijgen, blootgesteld worden aan stress of te maken hebben met ziekte, ontwikkelen eerder maag- en darmklachten. Vooral bij sportpaarden, oudere paarden en (chronisch) zieke paarden ontwikkelen zich eerder beschadigingen aan de maagwand of zelfs maagzweren.

  In de draf- en rensport heeft 60 -90% van de paarden last van maagproblemen zoals maagzweren. In de reguliere dressuur- en springsport en recreatie ontkomen paarden niet aan deze problematiek. Ook darmproblemen zoals een disbalans in de darmflora, beschadiging aan de darmwand of verminderde groei en ontwikkeling van gezonde darmvlokken komt regelmatig voor.

  De Hartog Digest is speciaal voor:
  -Sportpaarden
  -Paarden die gevoelig zijn voor stress of stressvolle situaties
  -Paarden met een graanrijk- en/of vezelarm rantsoen
  -Paarden met maag- en/of darmklachten

  Paarden met bovenstaande gezondheidsproblemen hebben vaak:
  -Slecht herstel na inspanning of stress
  -Een verminderde eetlust (maagzweren)
  -Een slecht conditie, spier- en gewichtsverlies
  -Een verminderde stoelgang (dunne en/ of zure mest)
  -Terugkerende koliek
  -Stalondeugden (kribbebijten, luchtzuigen, weven of veel gapen)

  Samenstelling Hartog Digest
  Hartog heeft een ruwvoermix ontwikkeld welke de maag- en darmgezondheid van het paard optimaliseert. De Hartog Digest is verrijkt met POWERSTART®. 

  POWERSTART ® bestaat  uit Butyraat en Tanines. Butyraat is een lichaamseigen stof die vrij komt bij de vertering van ruwe celstof. Dit micro-element valt onder de vetzuren en is één van de belangrijkste energiebronnen van een paard. De darmcellen / darmvilli voeden zich met deze duurzame bron van energie waardoor het normaal functioneren van de darm en de ontwikkeling van gezonde darmcellen wordt ondersteunt. Taninnes worden gewonnen uit tamme kastanjes. Deze hydrolyseerbare tannines hebben een samentrekkende werking en bevorderen de speekselaanmaak. Ze fixeren eiwitten tot een extra laag op het slijmvlies van de maag- en de darmwand. De zuurbuffers beïnvloeden de zuurtegraad in het maagdarmstelsel op positieve wijze en de gisten en prebiotica ondersteunen de groei en ontwikkeling van evenwichtige populatie micro-organismen in de darmen.

  Luzerne is van nature een beetje bitter. Dit komt door het uiterst lage suiker- en zetmeel gehalte in de plant. Om de smakelijkheid te verhogen is er gebruik gemaakt van zoethout en heerlijk geurende aroma’s.  De toegevoegde groenten en fruit geven een fijne subtiele smaak aan de ruwvoermix en zijn tevens erg gezond. In dit product zijn geen graan, melasse en andere energierijke zoetstoffen gebruikt.

  Ingrediënten
  Luzerne, Gerstestro, Gras zongedroogd (hooi), Glycerine, Wortelvlokken, Gedroogde appelblokjes, Rodebietenvlokken, Cichoreikrullen, Zonnebloempitten, Lijnzaadolie, Gistproducten, Calciumbutyraat, Magnesiumoxide

  Meer Informatie
 6. Paardenbrok Uniform XL 20kg

  Paardenbrok Uniform XL 20kg

  € 16,90

  Paardenbrok Uniform XL (10mm) is de ideale brok voor paarden in lichte sport en bij recreatief rijden. Ook is Paardenbrok Uniform XL ideaal voor paarden en pony’s die weinig energie nodig hebben of snel ‘te heet’ worden van haver. Deze brok is havervrij en heeft een laag eiwitgehalte. Alle belangrijke vitamines zijn toegevoegd.

  Samenstellingsindicatie: Gerst, palmpitschilfers, bietenpulp, tarwegries, mais, grasmeel, luzerne, maisgluten, rietmelasse, haver, tarwe, ontsloten mais, zonnebloemzaadschroot, calciumcarbonaat, lijnzaad, natriumchloride, monocalciumfosfaat, magnesiumoxide. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Voederadvies: De benodigde hoeveelheid voer per dag is sterk afhankelijk van ras, grootte, activiteit van het paard. Te voeren naar behoefte. 

  Meer Informatie
 7. Paardenbrok Sport 20kg

  Paardenbrok Sport 20kg

  € 17,20

  Paardenbrok Sport (10mm) is een energierijke sportbrok, geschikt voor paarden in alle sportdiciplines. Sportbrok bevat een hoog aandeel granen, waaronder haver, waardoor het voor snel beschikbare enerige zorgt. Aan deze brok is lijnzaad toegevoegd voor extra glans voor uw edele viervoeter. het vitaminegehalte is verhoogd en er is biotine toegevoegd voor gezonde hoeven en magnesium voor verzorging van de spieren en gewrichten.

  Voederadvies: De benodigde hoeveelheid voer per dag is sterk afhankelijk van ras, grootte, activiteit van het paard. Te voeren naar behoefte.

  Samenstellingsindicatie:Gerst, haver, mais, sojahullen*, tarwegries, rietmelasse, lijnzaad, calciumcarbonaat, natriumchloride, raapschroot, monocalciumfosfaat en magnesiumoxide. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Meer Informatie
 8. Merrie- & Veulenbrok 20kg

  Merrie- & Veulenbrok 20kg

  € 17,51

  In de laatste fase van de dracht hebben merries veel hoogwaardige voedingsstoffen nodig. Merrie-Veulenbrok bevat hoogwaardige eiwitten die de merrie snel opneemt. Merrie-Veulenbrok draagt bij aan een optimale ontwikkeling van de vrucht. Tijdens de zoogperiode biedt merrie-veulenbrok (mits voldoende vers water beschikbaar is) de optimale voeding voor een goede en kwalitatieve melkgift. Merrie veulenbrok biedt door de uitgekiende samenstelling optimale voeding voor veulens in hun eerste levensjaar. Dit voeder bevat alle belangrijke bouwstoffen voor een perfecte ontwikkeling van het veulen en voor sterke beenderen. Het voer levert gemakkelijk opneembare voedingstoffen en stimuleert de ontwikkeling van het darmenstelsel.

  Voeradvies: 500 tot 750gram per 100kg lichaamsgewicht voor dragende en zogende merries. Veulens naar behoefte bijvoeren.

  Samenstellingsindicatie: Mais, tarwe, gerst, tarwegries, haver, sojahullen*, raapschroot, rietmelasse, lijnzaad, sojaschroot*, palmpitschilfers, calciumcarbonaat, natriumchloride, monocalciumfosfaat en magnesiumoxide. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Meer Informatie
 9. Mijten GersteMix 20kg

  Mijten GersteMix 20kg

  € 19,60

  GersteMix is een muesli op basis van gerst, zonder haver voor jonge en opgroeiende paarden, drachtige merries en volwassen paarden als voor sportpaarden. Deze rustgevende muesli is bijzonder geschikt voor zenuwachtige paarden met een hevig temperament aangezien deze mix geen haver bevat. De energie komt uit de combinatie van gerst en spelt waardoor de uitwerking minder explosief is.  

  Smakelijke muesli
  -Bevat geen haver
  -Met gerst en spelt
  -Natuurlijke voeding

   

  Gerstemix, Gerste-Mix

  Meer Informatie
 10. Mijten NovaMix 20kg

  Mijten NovaMix 20kg

  € 23,20

  NovaMix is een muesli zonder gerst, speciaal ontwikkeld voor eczeemgevoelige paarden. Op basis van gescreende en uitgebalanceerde grondstoffen wordt de weerstand van het paard versterkt om de allergische reacties te beperken. Ook de verhoudingen van de mineralen is aangepast aan de noden van deze paarden voor een optimale bescherming tegen eczeem. Eczeem heeft echter vele oorzaken, zoals de collicoïdemug of fructaan in het ruwvoer. Om eczeem volledig te kunnen bestrijden is een totaalaanpak van Zomereczeem bij paarden noodzakelijk. Pas dus ook het ruwvoer aan voor een optimaal resultaat.

  Voer voor eczeemgevoelige paarden
  -Aangepaste samenstelling
  -Verkleint de kans op eczeemklachten
  -Versterkt de weerstand

  NovaMix, novamix, nova mix nova-mix

  Meer Informatie

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 44

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in