Een biologisch eitje van uw eigen kippen!

Via Organica voeders voor kippen en kuikens zijn samengesteld uit een rijke variatie grondstoffen van biologische teelt. Deze voeders zijn 100% plantaardig en uiteraard vrij van kunstmatige kleurstoffen en genetisch gemodificeerde zaden. De voeders leggen niet de nadruk op een hoge leg-productie, maar op een gezonde kip. En een gezonde kip legt op zijn tijd een lekker ei. U bestelt de voeders eenvoudig per zak op deze site. De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten en inclusief BTW. Let op: Afgehaald in onze winkel of bezorgd op route in de Achterhoek zijn de prijzen aanmerkelijk voordeliger! Bekijk hier de prijzen afgehaald in de winkel. Bent u grootverbruiker van voeders? Bestel onze voeders dan per pallet(je) van 250kg, 600kg of misschien wel 1000kg (meerde soorten op 1 palletje mogelijk!). De hobbyboerderij, schapenhouderij, kinderboerderij en de paardenliefhebber bestelt zijn voeders eenvoudig en voordelig via HobbyFarming.nl.

Onderdelen 11 tot 13 van totaal 13

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Schelpengrit 2-4 mm (grof) 25Kg

  Schelpengrit 2-4 mm (grof) 25Kg

  € 13,51

  Aanvullend diervoeder voor pluimvee Grof gemalen, ideaal voor leggend pluimvee. Schelpengrit is gemaakt van gemalen en gesteriliseerde mossel- en oesterschelpen. Dit schelpengrit is voor vogels een natuurlijke calciumbron (kalk) die makkelijk opneembaar is. Calcium is een essentiële bouwstof voor de botten van vogels én voor de eischaal. Calcium is onmisbaar voor vogels in het broedseizoen. Bij kippen die veel granen bijgevoerd krijgen is het bijvoeren van schelpengrit een must om slechte eischalen te voorkomen. Schelpengrit kan het hele jaar door gebruikt worden als mineraalsupplement. Voeradvies: Stel het schelpengrit onbeperkt beschikbaar in aparte potjes of bakjes Meer Informatie
 2. Schelpengrit Fijn (kuikens) 25Kg

  Schelpengrit Fijn (kuikens) 25Kg

  € 14,50

  Aanvullend diervoeder voor pluimvee Fijn gemalen, ideaal voor kuikens, krielkippen en volierevogels. Schelpengrit is gemaakt van gemalen en gesteriliseerde mossel- en oesterschelpen. Dit schelpengrit is voor vogels een natuurlijke calciumbron (kalk) die makkelijk opneembaar is. Calcium is een essentiële bouwstof voor de botten van vogels én voor de eischaal. Calcium is onmisbaar voor vogels in het broedseizoen. Bij kippen die veel granen bijgevoerd krijgen is het bijvoeren van schelpengrit een must om slechte eischalen te voorkomen. Schelpengrit kan het hele jaar door gebruikt worden als mineraalsupplement. Voeradvies: Stel het schelpengrit onbeperkt beschikbaar in aparte potjes of bakjes Meer Informatie
 3. Boekweitdoppen 7kg (ca. 54L) / Boekweitschalen

  Boekweitdoppen 7kg (ca. 54L) / Boekweitschalen

  € 25,00

  Boekweitdoppen

  Boekweitdoppen zijn de hullen die over zijn gebleven na het pellen van de hele ongepelde boekweit.

  Boekweitdoppen voor kippen
  Boekweitdoppen zijn ideaal strooisel voor in het legnest van kippen. Boekweitdoppen zijn licht en zacht en nemen makkelijk vocht op zonder zelf hinderlijk vochtig te worden. De eieren zakken makkelijk weg in een laag boekweitdoppen. Dit zorgt in combinatie met het absorberend vermogen van boekweitdoppen dat de eieren schoon blijven. Indien u last heeft van één of meerdere kippen die eieren aanpikken, bieden boekweitdoppen ook uitkomst. Omdat de eieren gemakkelijk wegzakken in een laag boekweitdoppen, ziet de kip het ei niet meer liggen.

  Boekweitdoppen in kussens
  Boekweitdoppen zijn een natuurlijke vulling voor hoofdkussen. Het stimuleert een goede slaaphouding en verlicht nek- en schouderklachten. Onze boekweitdoppen zijn 100% Natuurlijk, vrij van boekweitvreemde bestanddelen, ongedierte en/of insecten.

  Gebruiksaanwijzing
  Zorg dat het legnest diep genoeg is en strooi een laag van 7 tot 10 cm boekweitdoppen.

  Samenstelling:
  Gereinigde en geschoonde boekweitdoppen. Onze boekweitdoppen zijn 100% Natuurlijk, vrij van boekweitvreemde bestanddelen, ongedierte en/of insecten.

  Bewaring:
  Bij bewaring op een koele, droge en donkere plaats onbeperkt houdbaar.

   Tags: Boekweitdoppen, boekweitschalen, boekweithullen, boekweitkaf

   

   

   

   

   

   

  Meer Informatie

Onderdelen 11 tot 13 van totaal 13

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in